Varaa aika numerosta 0445583545

Jäsenkorjaus

Mitä jäsenkorjaus on?

Jäsenkorjaus on vanha, suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se eroaa hieronnasta siten, että kun hieronnassa keskitytään lihaksiin, jäsenkorjauksessa mennään enemmän nikama- ja niveltasolle. Nikamia ja niveliä suostutellaan takaisin oikeisiin asentoihin kärsivällisellä ja hellävaraisella käsittelyllä. Tätä kutsutaan mobilisaatioksi, ja siihen voidaan yhdistää myös perinteistä hierontaa.

Hoito tapahtuu kipu- ja liikerajojen puitteissa, joten jäsenkorjaus on kivuton ja tehokas hoitomuoto. Nikamia ei niksautella, vaan ne suostutellaan hellävaraisesti paikoilleen esimerkiksi lihaksia, lihaskalvoja ja jänteitä pehmittämällä. Jäsenkorjausta voidaan käyttää esimerkiksi selkä- ja niskakipujen sekä olkapää- ja polvivaivojen hoitoon.

Hoitotapahtuma

Jäsenkorjaus on tehokas ja kivuton hoitomuoto, jossa hyödynnetään ihmisen luontaisia liikeratoja. Ennen ensimmäistä hoitokertaa asiakkaalle tehdään kattava alkukartoitus, jonka perusteella luodaan hoitosuunnitelma. Itse hoito on pehmeää ja kivutonta. Hoito ei tapahdu pelkästään pöydällä maaten, vaan esimerkiksi selkää hoidetaan istuen eteen ja taakse taivuttamalla.

Valittavanasi on kolme eripituista hoitoa:

  • 15 min. Vartissa voidaan hoitaa yksittäistä kipualuetta esim. olkapää, kyynärpää, nilkka, polvi tai niska.
  • 45 minuutissa voidaan hoitaa esim. jalat ja alaselkä, koko selkä ja niska tai kädet ja niska.
  • 90 min. sopii koko kehon käsittelyyn.

Hoidon vaikutukset ja mahdolliset esteet

Jäsenkorjaus on monipuolinen hoitomenetelmä, josta voi saada apua useisiin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin. Siinä pyritään korjaamaan kehon virheasentoja ja saamaan keho takaisiin luonnolliseen asentoon.

Hoidon mahdollisia esteitä voivat olla mm. nivelrikko tai -tulehdus, kasvain, kaulavaltimon ahtauma, verisuoniproteesi, syöpä ja tarttuva (iho)tauti. Konsultoi tarvittaessa lääkäriäsi ennen hoitoa.

Varaa aika jäsenkorjaukseen numerosta 044 558 3545!