Varaa aika numerosta 0445583545

Kinesioteippaus

Mitä kinesioteippaus on?

Kinesioteippauksessa joustavan teipin avulla hoidetaan kiputiloja, ohjataan nivelten liikkeitä ja vähennetään niiden kuormitusta. Se on 1970-luvulta lähtöisin oleva tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitomenetelmä , jota käytetään nykyään yleisesti paitsi urheilijoiden myös kuntoilijoiden keskuudessa. Myös esimerkiksi hartiavaivaiset istumatyöläiset voivat saada apua kinesioteippauksesta. Teippaus ei rajoita normaalia elämää mitenkään, vaan se kestää kastumista ja useiden päivien käyttöä.

Hoitotapahtuma

Kinesioteippaus hoitotapahtumana on hyvin yksinkertainen: asiakkaalle tehdään alkukartoitus, jonka perusteella teippaus ja kuntoutussuunnitelma laaditaan. Aikaa tähän kuluu noin 10-20 minuuttia ja sen voi tehdä helposti esimerkiksi urheiluhieronnan yhteydessä. Teippejä on useita eri värejä, joista asiakas saa valita mieleisensä 🙂

Kenelle kinesioteippaus sopii?

Kinesioteippauksesta voi olla apua esimerkiksi lihas- ja nivelsärkyihin, liikuntavammojen ennaltaehkäisyyn ja jälkihoitoon, sekä virheasentoihin.

Esteitä kinesioteipin käytölle ei juurikaan ole. Lähinnä tuoreet ihovauriot tai -sairaudet sekä mahdolliset teippi- /liima-allergiat tulee ottaa huomioon ennen teippausta.

Varaa aika kinesioteippaukseen soittamalla numeroon 044 558 3545!