Varaa aika numerosta 0445583545

Kuumakivihieronta

Mistä on kyse

Kuumakivihieronta ylellinen elämys. Siinä käytetään lämmitettyjä (n. 65 asteisia), mineralisoituja basalttikiviä, joilla hierotaan koko keho.

Kuumakivihieronta on erittäin rentouttava hoito. Se laukaisee lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja nestekiertoa, lievittää kipua, helpottaa stressiä ja lisää endorfiinien eli mielihyvähormonien tuotantoa. Täytyy kuitenkin muistaa, että vaikutukset voivat olla yksilöllisiä.

Miten hoito tapahtuu

Ennen hoidon aloittamista hieroja kertoo sinulle miten hoito etenee.

Asiakas riisuutuu alushoususilleen ja asettuu hierontapöydälle vatsalleen (hieroja odottaa ulkopuolella). Pöydällä on lämpöpatja, jonka lämpötila voidaan säätää jokaiselle sopivaksi. Hoito aloitetaan jaloista ja edetään ylävartaloa kohti. Puolessa välissä hieroja pyytää sinua kääntymään selällesi, ja kehon etupuoli hierotaan samalla tavalla. Lämpimillä kivillä sivellään ja hierotaan kehoa. Osa kivistä jätetään esimerkiksi varpaiden väliin, kämmeniin, polvitaipeisiin ja selän päälle lämmittämään. Hoidon lopussa hieroja sivelee kasvot viileillä kivillä herättäen sinut toisista ulottuvuuksista, jonka jälkeen sinulla on aikaa pukeutua rauhassa.

Hoidon aikana ei yleensä puhuta mitään. Kuitenkin saat (ja pitää) sanoa, jos kivet ovat liian kuumia tai sinulla on kysymyksiä. Yleensä taustalla soi rentouttavaa musiikkia, mutta hoito voidaan tehdä myös täydessä hiljaisuudessa. Kuumakivihieronta kestää 75 minuuttia.

Sopiiko se minulle

Kuumakivihieronta sopii lähes kaikille. Hoidon esteenä voi olla:

  • Erityisen herkkä iho

  • Raskauden ensimmäinen kolmannes

  • Syövän akuutti vaihe

  • Vakava sydänsairaus

  • Suonikohjut

  • Ihon tuntopuutokset

  • Tulehtuneet alueet iholla

Jos epäilet, sopiiko kuumakivihieronta sinulle, ota yhteyttä hierojaan tai lääkäriin.

Kuumakivihieronnan voit varata numerosta 044 558 3545