Varaa aika numerosta 0445583545

Urheiluhieronta

Mistä on kyse

Urheiluhieronta on nimensä mukaisesti erityisesti urheilijoille suunnattua hierontaa. Siinä käytetään monipuolisempia otteita, ja hoidossa otetaan huomioon urheilijan laji sekä harjoitus- ja kipailuohjelma. Hieroja osaa ottaa huomioon onko urheilija kilpailu- vai peruskuntokaudella ja soveltaa hierontaa sen mukaisesti. Urheiluhieronta on siis klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tarpeisiin.

Miten hoito tapahtuu

Hoito tapahtuu samalla tavalla kuin klassisessa hieronnassa. Otat tarvittavat vaatteet pois ja asetut hoitopöydälle. Ennen hoidon aloitusta hierojan täytyy tietää mitä lajia harrastat, millainen on harjoitusohjelmasi ja minkälaisia kilpailutavoitteita sinulla on. Näiden tietojen perusteella hieroja osaa luoda sinulle yksilöllisen hierontaohjelman ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Sopiiko se minulle

Urheiluhieronta soveltuu erityisesti aktiivisille urheilijoille, mutta “tavallisetkin ihmiset” voivat pyytää hierojaa soveltamaan sinuun urheiluhieronnan menetelmiä. Esimerkiksi voit aivan hyvin mennä urheiluhierojalle, jos jalkasi ovat kipeytyneet lenkin tai kovan treenin jälkeen. Esteitä hoidolle voi olla:

  • Tulehdus (mukaan lukien kuume)

  • Syöpä

  • Verenvuototauti

  • Laskimotukos

  • Tyrä

  • Tuore vamma (esim. palovamma, murtuma, tikattu haava)

Jos epäilet, sopiiko urheiluhieronta sinulle, ota yhteys urheiluhierojaan tai lääkäriin.

Varaa aika urheiluhierojalle numerosta 044 558 3545